Proforto heeft een zeer divers assortiment op het gebied van horecakleding. Voor elke horecamedewerker heeft Proforto de juiste horecakleding. Van buizen en broeken voor de kok tot een net overhemd of blouse voor de obers en serveersters. In de keuken wordt een lange sloof gedragen terwijl de barman genoeg heeft aan een korte sloof met enkele handige opbergzakjes. Tevens zijn er enkele accessoires zoals een sjaaltje en een breed scala aan verschillende koksmutsen om uw outfit compleet te maken. Proforto staat voor sterke en betrouwbare merken en laat dat zien door een ruim aanbod van topmerken.

De topmerken van Proforto

BP:
Het Duitse bedrijf Bierbaum Proenen, oftewel BP, heeft al ruim 200 jaar ervaring met het de productie zorg- en horecakleding. Met name op het gebied van textiel heeft BP een schat aan ervaring en was haar tijd ver vooruit toen ze als eerste fabrikant van kleding een lopende band in gebruik namen. Speciaal voor horecamedewerkers heeft BP de BP Gourmet collectie. Deze kledinglijn biedt niet alleen een professionele uitstraling met modieus design en een hoog comfort.

Haen:
Haen is marktleider op het gebied van zorgkleding en horecakleding. Ze hebben het sterke merk te danken aan kleding van goede kwaliteit tegen een relatief lage prijs. Haen heeft er voor gekozen om naast zorgkleding ook horecakleding te gaan produceren. De gedachte hierachter is dat beide soorten kleding makkelijk en goed reinig baar moeten zijn. Tegenwoordig wordt er tevens meer aandacht besteed aan het modieuze aspect van horecakleding.

Chaud Devant:
Het merk Chaud Devant is de trendsetter op het gebied van horecakleding. Met name de kokskleding wordt steeds moderner en continue vernieuwd. Het merk wil kracht en status uitstralen en dat lukt ze goed met de horecakleding.

Clique:
De Zweedse fabrikant Clique is zee veelzijdig met kleding gemaakt voor onder andere sporters, bedrijfskleding en horecakleding. De horecakleding van Clique kenmerkt zich door haar professionele en strakke uiterlijk.