Op Proforto.nl vind je een breed assortiment aan hoogwaardige en duurzame Tricorp workwear. Dit Nederlandse bedrijf heeft een brede keuze aan werkkleding in allerlei soorten en maten en er is dus voor elk wat wils.

Tricorp workwear bestaat uit verschillende productcategorieĆ«n. Zo zijn er natuurlijk werkjassen (waaronder parka’s), werkbroeken (lang, kort en regenbroeken) en polo’s en T-shirt’s, maar bijvoorbeeld ook sokken en speciale veiligheidsvesten met reflecterende strips voor extra zichtbaarheid.

Wat Tricorp uniek maakt is de combinatie van ontwikkeling, ontwerp en productie, die alledrie intern plaatsvinden. In een relatief korte tijd – vijftien jaar – heeft Tricorp een indrukwekkende ervaring op het gebied van werkkleding opgebouwd. Het bedrijf is in het Brabantse Rijen gevestigd en regelt vanaf daar alle activiteiten.

Assortiment bij Proforto

Proforto is er trots op om topmerk Tricorp te mogen verkopen, aangezien het bedrijf hoge eisen stelt aan zijn leveranciers. Hieronder volgt een kleine selectie uit het brede assortiment

Veiligheidsvesten

De veiligheidsvesten van Tricorp zijn prima geschikt voor de hulpdiensten. Met hun opvallende kleuren en reflecterende strips zijn ze goed zichtbaar. Daarnaast hebben de vesten alleĀ eigenschappen van reguliere werkjassen.