Het Nederlandse Redbrick staat voor veiligheid, comfort en modieus design.  De combinatie van deze drie elementen kenmerken de filosofie van Redbrick, dat onder het overkoepelende bedrijf Allshoes opereert. Allshoes is in Alkmaar gevestigd, wat betekent dat je een ‘Made in Holland’-product in huis haalt. Dit is een kwaliteitsgarantie, wat niet zo verwonderlijk is als je bedenkt dat Redbrick sinds zijn lancering in 2010 inmiddels een van de toonaangevende merken op de Europese markt voor werkschoenen is gebleken.

Naast de sneakers heeft Redbrick ook de Classic lijn. Dit zijn nette, representatieve werkschoenen die niet misstaan onder een pak en zijn dus uitermate geschikt voor werknemers die er een verzorgd uiterlijk op moeten nahouden. Tevens hebben deze schoenen een beschermende neus en tussenzool, waardoor ze in feite niet onderdoen voor standaard veiligheidsschoenen.

De topproducten uit het Redbrick assortiment zijn bijvoorbeeld de Ruby, Granite en Smaragd, maar het kan geen kwaad om ook eens andere schoenen in de schijnwerpers te zetten. Hieronder vind je meer informatie over de wat minder bekende schoenen!

Selectie uit het assortiment

Redbrick Mont Blanc

Deze werkschoen is gemaakt van leer en heeft een Cambrelle voering en een zool van pu/tpu. De schoen heeft een carbonite neus, kevlar tussenzool,  en uitneembare inlegzool. De schoen is een hoog model en is wit van kleur.

Redbrick ICE
Deze werkschoen is gemaakt van Nabuk leder en heeft een Cambrelle voering en een zool van tpu. Daarnaast beschikt deze comfortabele schoen over een voering van imitatiewol, een carbonite neus, kevlar tussenzool en een uitneembare inlegzool. De schoen is een hoog model en zwart van kleur.

Service bij Proforto.nl

Bij Proforto.nl vind je de Redbrick schoenen die ideaal zijn voor jou. Je haalt een hoogwaardig en duurzaam product in huis en je profiteert ook nog eens van onze optimale voorwaarden! Surf dus nu naar Proforto en ga op zoek naar Redbrick!