Nederlanders zijn van oudsher al bekend met klompen. Klompen zijn gemakkelijk in gebruiksgemak, voorzien van een prima voetbed en zijn gemaakt van hout of flexibel materiaal. Vanwege het gemak en draagcomfort kiezen consumenten steeds vaker voor het dragen van werkklompen tijdens hun werk. Werkklompen zijn niet alleen populair in de zorgsector maar ook in de horecabranche of in de voedselindustrie.

Proforto.nl heeft een groot assortiment medische klompen en werkklompen. De aangeboden klompen zijn voor zowel dames als heren geschikt en verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

Assortiment
Ons online assortiment bestaat uit een breed scala aan werkklompen. De modellen op onze website bestaan uit klompen met een open of een dichte hiel en zijn gemaakt van leer of PVC.

Door de diversiteit in ons aanbod bieden wij de kans om de juiste werkklomp voor je gewenste gebruiksdoel uit te kiezen. Zo is het belangrijk om rekening te houden met de juiste veiligheidseisen.
Naast Non-safety modellen vind je bij ons ook werkklompen die voldoen aan de SB, S2 en S3 veiligheidseisen.

Service 
Werkklompen bestellen op Proforto.nl brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Proforto.nl biedt het grootste online aanbod!
  • Je bestelling wordt gratis verzonden (bij besteding vanaf €35,-).
  • Voor 16.00 uur besteld? Dan is je bestelling in principe de volgende werkdag in huis, tenzij er een andere levertijd op de productpagina is vermeld.
  • We bieden de mogelijkheid pas te betalen wanneer je je bestelling in goede orde hebt ontvangen.
  • Mocht je bestelling toch niet aan je verwachtingen voldoen dan bieden wij de mogelijkheid om deze gemakkelijk te retourneren via onze retourservice.

Heb je vragen over een van onze producten of wil je graag persoonlijk verder geholpen worden? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Onze mensen zitten van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 voor je klaar, om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.